Om Nick


Jeg er kandidatuddannet i psykologi og kommunikation fra Roskilde Universitet. Jeg har videreuddannet mig ved Psykoterapeutisk Institut og EFT-Instituttet, som begge er evaluerede og kvalitetsgodkendt, og certificeret af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg har været eksamineret psykoterapeut siden 2016.


Ved siden af mit terapeutiske virke, har jeg arbejdet i flere store organisationer med personalets samarbejdsevne, konfliktmægling, psykisk arbejdsmiljø og forandringsprocesser.


Mig og psykoterapien: I 1995 så jeg en dokumentarfilm om psykoterapiens historie. Det var et 'erkendelsens øjeblik' der satte sig i hukommelsen. Psykoterapi kan hjælpe med at behandle de mest lidelsesfulde tilstande - og kan samtidig styrke os og lære os at træffe de rigtige valg i livet.


Jeg opfatter psykoterapeuten som en professionel guide, der hjælper os med at opdage den indre verden: Sørger for, at vi genfinder ruten når vi er på afveje i barskt terræn. Hjælper os op, hvis vi er faldet ned. Lærer os hvilke forhold på ruten vi skal tage os i agt for - og hvor der er sikkert at færdes. Navigerer os uden om de værste faldgruber. Sikrer, at vi kommer derhen vi skal. Også selvom vi ikke altid ved hvor vi er på vej hen, når vi tager afsted.


Når vi sammen med guiden har lært det indre terræn at kende, og har fået erfaring med at bruge alle vores færdigheder, er vi selv blevet guider i eget liv. Den følelse er skøn.


Jeg ser frem til samarbejdet!


Nick Greve Hansen